Woning verkopen met verlies? Direct uw woning verkopen bij Wij Kopen Huizen.nl!

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang vrijblijvend een bod.

""
1
Postcode
Huisnummer
Naam
Telefoonnummer
Previous
Next

Woning verkopen met verlies? Laat direct uw huis opkopen voor de beste prijs!

Dreigt er een executieverkoop van uw woning omdat de hypothecaire betalingsverplichtingen lange tijd niet zijn nagekomen? Wilt u voorkomen dat uw woning verkopen met verlies realiteit wordt? Dan kan een opkoper van huizen uitkomst bieden. WijKopenHuizen.nl is een betrouwbare opkoper van huizen met jarenlange ervaring. Wij kopen namelijk direct uw woning op waardoor een executieverkoop wordt voorkomen. Wij bieden de beste prijs voor uw woning die beduidend hoger zal zijn dan u op een executieveiling krijgt. Een woning die op een executieveiling wordt verkocht levert veel minder geld op dan wanneer u de woning verkoopt aan WijKopenHuizen.nl Bij executieverkoop is de waarde vaak 35 procent lager dan de huidige marktwaarde en u blijft met een hoge restschuld zitten. Door ons in te schakelen kunt u woning verkopen met verlies voorkomen. Als u direct uw woning aan ons verkoopt levert het u een mooi bod en een lagere restschuld of misschien zelfs helemaal geen restschuld op. Wij werken met onafhankelijk taxateurs die de waarde van uw woning bepalen. Op basis daarvan brengen wij een bod uit. Bij ons bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Het is mogelijk om direct een aanbetaling van de woning te ontvangen.

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang vrijblijvend een bod.

""
1
Postcode
Huisnummer
Naam
Telefoonnummer
Previous
Next

Wat is uw huis waard? Ontvang direct een gratis taxatie en verkoop uw woning direct voor de beste prijs!

Waarom kiezen voor Wij Kopen Huizen.nl?

Opkopen binnen 1 dag!
Ontvang direct een GRATIS taxatie!
Altijd de beste prijs!
Actief in heel Nederland!
Ook direct een aanbetaling is mogelijk!
Direct uw woning verkopen zonder makelaar!

Woning verkopen met verlies? Verkoop uw woning tegen de beste prijs!

Moet u uw woning verkopen met verlies? Als u ons inschakelt omdat u uw woning snel wilt verkopen om zo woning verkopen met verlies te voorkomen dan heeft dat diverse voordelen. U heeft geen stress van een executieveiling en geen executieveilingkosten. U betaalt geen makelaarskosten zoals advertentiekosten en courtage en wij nemen zelfs de notariskosten voor onze rekening! Bovendien bieden wij de beste prijs! Als u ons uw woning laat opkopen dan zult u positief verrast zijn over de snelheid waarmee wij alles regelen. Zodra u akkoord gaat met ons bod wordt alles snel en efficiënt afgehandeld. U kunt uw woning binnen een dag verkopen zonder makelaar!

Ontvang direct een gratis taxatie!

Wij zijn gevestigd maar wij hebben een landelijke dekking. Dat houdt in dat wij actief zijn in heel Nederland. Wij zijn geïnteresseerd in alle huizen ongeacht het bouwjaar of de conditie waarin het huis zich bevindt. Voor een taxatie hoeft u enkel maar uw gegevens via het aanmeldformulier naar ons toe te sturen en wij maken snel een afspraak. De taxatie is geheel gratis! Na de waardebepaling brengen wij binnen drie dagen een bod uit. Wij houden van duidelijkheid en zijn transparant. Wij gaan u helpen om uw woning verkopen met verlies te voorkomen. Wij maken gedurende het verkoopproces duidelijke afspraken zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Alles gebeurt altijd in zorgvuldig overleg met u.

Laat nu uw woning taxeren!

Ontvang direct een taxatie en bod voor uw woning!