Vertel ons meer over je huis

Ontvang vrijblijvend een bod.

[[[["field8","equal_to"]],[["set_value",null,"",null,"field8"]],"and"]]
1
Staat uw woning al te koop?
Actueel hypotheekbedrag
Uw minimale verkoopprijs
Uw opmerkingen / wensen
0 /
Previous
Next

Uw woning

Eerlijke prijs

U krijgt snel een bod op uw woning, gebaseerd op de waardebepaling van een onafhankelijk taxateur. Bij akkoord wordt de concept koopakte opgemaakt, en kan de koop getekend worden bij de notaris. Snel huis verkopen is dus echt mogelijk, via WijKopenHuizen.nl.

Uitsparen van kosten

Geen gedoe met courtage van de makelaar, of advertentiekosten. Bij WijKopenHuizen.nl bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Dubbele woonlasten voorkomen? Dan is uw huis verkopen aan een opkoper de oplossing voor u! Laat ons uw huis opkopen, en bespaar overbodige kosten!

Snel geregeld

U wilt uw huis snel verkopen? Geen probleem! Zodra u akkoord gaat met het bod dat wij uitbrengen op uw woning, zetten wij het opkoopproces in gang. Wij zorgen er-voor dat de concept koopakte wordt opgesteld. Vervolgens maken wij een afspraak bij de notaris. Hier passeert de akte, zonder bedenktijd. Via ons kunt u dus echt uw huis direct verkopen! Uw huis is dan direct verkocht.

Woning terughuren

Zijn uw financien van een dergelijke aard dat u uw maandelijkse hypotheeklasten niet meer kunt betalen? Dan kunt u uw woning verkopen aan WijKopenHuizen.nl. Hiermee voorkomt u beslaglegging door de bank. In de meeste gevallen kunt u dan in uw huis blijven wonen, en deze van ons terughuren.

Landelijke dekking

WijKopenHuizen.nl is gevestigd in Breda, maar heeft een landelijke dekking. Graag zijn wij u van dienst! Direct huis verkopen is via ons in heel Nederland mogelijk!