Woning laten opkopen door een specialist

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang vrijblijvend een bod.

Postcode
Huisnummer

Goed, u bent op onze site omdat u uw huis snel verkopen wilt. Dan is het belangrijk om precies te weten waar u aan toe bent. Maar ook is van belang wat uw beweegredenen tot snel huis verkopen zijn. Hier gaan wij op deze zaken in.

 

Uw woning laten opkopen is een slimme optie als u niet langer aan uw betalingsverplichtingen kan voldoen. Hoe groter de betalingsachterstand, hoe groter ook de kans dat uw woning wordt verkocht via een executieveiling. Dit is geen prettige zaak, want de executiewaarde is vele malen lager dan de marktwaarde. Gelukkig is dit probleem te voorkomen door uw woning te laten opkopen door een specialist.

Waarom uw woning laten opkopen?

Een woning laten opkopen is een slim idee als u een flinke betalingsachterstand heeft bij uw hypotheekverstrekker. Lukt het u niet langer om uw maandelijkse hypotheekbedrag te betalen en is ook een regeling niet voldoende om de problemen op te lossen? Dan is het hypotheekbedrag opeisbaar door de hypotheekverstrekker en mag uw huis worden verkocht via een veiling. Op een executieveiling krijgt u vaak zo’n 35 procent minder dan de woning waard is.

De voordelen van uw woning laten opkopen

Wijkopenhuizen.nl is specialist in woningen opkopen. Hiermee voorkomen we een executieveilig. U ontvangt een eerlijk en hoger bod dan wanneer het huis wordt verkocht op een veiling. Een woning laten opkopen is een verstandige oplossing als u geen hoge restschuld wilt en ernstige financiële problemen in de toekomst wilt voorkomen. Vul daarom uw postcode in op de site en ontvang een vrijblijvend bod. Na uw akkoord zetten we de procedure in werking en slaan we samen met u een andere weg in.

Vraag vrijblijvend een bod aan

Snel uw huis verkopen zónder achter te blijven met een hoge restschuld vanwege een executieveiling? Vraag geheel vrijblijvend een bod aan via Wijkopenhuizen.nl. Wij kopen huizen in geheel Nederland en komen ook graag voor u in actie. Als u tevreden bent met het bod, komt de procedure snel op gang en heeft u zicht op een betere toekomst.

Laat nu uw woning taxeren!

Woning snel verkopen? Het is heel eenvoudig. Via het aanmeldformulier vult u uw gegevens in. Als wij interesse hebben in uw woning, dan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken, dit is geheel kosteloos. Nadat de waardebepaling heeft plaatsgevonden, zullen wij een bod uitbrengen op uw woning en dat binnen 3 dagen (zonder financieringsvoorbehoud)!