Over ons

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang vrijblijvend een bod.

""
1
Postcode
Huisnummer
Naam
Telefoonnummer
Previous
Next

Wijkopenhuizen.nl heeft jarenlange ervaring in het opkopen van huizen.

Wat doet Wijkopenhuizen.nl?

Wij kopen huizen op van particulieren die, om bepaalde redenen, snel hun woning willen verkopen. Dit kan zijn om verkoopstress te voorkomen, vanwege hoge makelaarskosten of omdat u graag naar een nieuwe woning wilt verhuizen en uiteraard geen dubbele maandlasten wilt betalen.

Ook biedt Wijkopenhuizen.nl uitkomst voor particulieren die in financiële nood verkeren en hun maandelijkse hypotheeklasten niet meer kunnen betalen. In zo’n geval kunnen wij de woning opkopen, wat valt te prefereren boven beslaglegging op de woning door de bank, wat leidt tot executieverkoop. Bovendien kan in bepaalde gevallen na verkoop de woning worden terug gehuurd, hetgeen betekent dat de particulier de woning niet hoeft te verlaten.

eerlijke prijs

Een eerlijke prijs voor uw woning

Wij werken met onafhankelijke taxateurs waardoor u er, als verkopende partij,  zeker van bent dat u een eerlijke prijs ontvangt voor uw woning. Daar wij zakelijk kopen, geldt er geen wettelijke bedenktijd van drie dagen na ondertekening van de akte. Zodra u uw handtekening heeft gezet, is de verkoop definitief.

geen bemiddeling nodig

Geen bemiddeling nodig

Kiest u ervoor om uw huis aan Wijkopenhuizen.nl te verkopen, dan bespaart u hiermee op makelaarskosten. Er is tenslotte geen bemiddeling nodig. Bovendien nemen wij als kopende partij de notariskosten voor onze rekening.

Overbrugginskrediet

Overbruggingskrediet

Normaal gesproken kan er sprake zijn van het aanvragen van een overbruggingskrediet totdat uw huidige woning verkocht is en het bedrag van de overwaarde vrijkomt. Wanneer u uw huis verkoopt aan Wijkopenhuizen.nl dan is hiervan geen sprake. Wij schakelen snel en handelen de verkoop efficient af.

transparantie

Transparantie

Bij Wijkopenhuizen.nl gaan we uit van duidelijkheid. U wilt met een betrouwbare partij in zee gaan, dus wij zorgen voor transparantie. Wij maken duidelijke afspraken van begin tot eind voor wat betreft bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte en overdracht. Kiest u voor Wijkopenhuizen.nl, dan weet u waar u aan toe bent.

GRATIS TAXATIE!

Woning snel verkopen? Het is heel eenvoudig. Via het aanmeldformulier vult u uw gegevens in. Als wij interesse hebben in uw woning, dan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken, dit is geheel kosteloos. Nadat de waardebepaling heeft plaatsgevonden, zullen wij een bod uitbrengen op uw woning en dat binnen 3 dagen (zonder financieringsvoorbehoud)!