Huis verkopen en terughuren zonder verkoopstress

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang vrijblijvend een bod.

Postcode
Huisnummer

Goed, u bent op onze site omdat u uw huis snel verkopen wilt. Dan is het belangrijk om precies te weten waar u aan toe bent. Maar ook is van belang wat uw beweegredenen tot snel huis verkopen zijn. Hier gaan wij op deze zaken in.

Een huis met overwaarde voelt fijn, maar met vermogen dat in stenen zit kunt u helemaal niets. Uw huis verkopen en terughuren is een optie om de overwaarde van uw woning op te nemen. Oudere bewoners hebben vaak al een groot gedeelte van de hypotheek afgelost, maar vermogen dat is opgebouwd, zit vast in de stenen. Door uw huis te verkopen en vervolgens terug te huren, komt het opgebouwde vermogen vrij en hoeft u niet te verhuizen.

Waarom uw huis verkopen en terughuren?

Een huis verkopen en terughuren is om meerdere redenen interessant. Het opgebouwde vermogen komt vrij en gebruikt u voor andere doeleinden. Daarnaast hoeft u niet halsoverkop te verhuizen, maar blijft u zitten waar u nu zit. U heeft dezelfde rechten en plichten als reguliere huurders en u hoeft zich niet langer zorgen te maken om het onderhoud van het huis.

Uw verhuis verkopen en terughuren via Wijkopenhuizen.nl

Uw huis verkopen en terughuren doet u natuurlijk via een betrouwbare partij. Wijkopenhuizen.nl is specialist in het kopen van huizen om ze vervolgens te verhuren aan de oude eigenaar. U ontvangt altijd een eerlijke prijs voor uw huis, u betaalt geen makelaarskosten en ook de notariskosten nemen wij voor onze rekening. Tevens is de verkoop van uw huis al binnen enkele weken te realiseren.

Vraag een bod aan

Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld omtrent een huis verkopen en terughuren? Vraag geheel vrijblijvend een bod aan bij Wijkopenhuizen.nl. Wij maken met u duidelijke afspraken over zaken zoals de bezichtiging, taxatie, opleveringsdatum, tekening van de akte en overdracht. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Wijkopenhuizen.nl koopt huizen in elke woonplaats, in elke staat van onderhoud en van ieder bouwjaar. Vul het formulier in op de website en ontvang snel een bod op uw koophuis.

Laat nu uw woning taxeren!

Woning snel verkopen? Het is heel eenvoudig. Via het aanmeldformulier vult u uw gegevens in. Als wij interesse hebben in uw woning, dan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken, dit is geheel kosteloos. Nadat de waardebepaling heeft plaatsgevonden, zullen wij een bod uitbrengen op uw woning en dat binnen 3 dagen (zonder financieringsvoorbehoud)!