Huis opkopen benodigd?

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang vrijblijvend een bod.

""
1
Postcode
Huisnummer
Naam
Telefoonnummer
Previous
Next

Momenteel is de huizenmarkt weer booming. Echter, er zijn nog steeds veel huizen die al tijdenlang te koop staan. Bent u echt toe aan het kopen van een nieuwe woning, maar wilt u niet opgezadeld worden met dubbele vaste lasten? Dan kan uw huis verkopen aan opkoper interessant zijn.

In welke gevallen kan een huis verkopen aan een opkoper interessant zijn?

Er zijn natuurlijk meerdere scenario’s denkbaar als reden om uw woning te verkopen aan een opkoper. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Uw huis staat al een poos te koop en u wilt eindelijk in staat zijn uw volgende woning te kopen, zonder last te hebben van dubbele maandelijkse kosten.
  • U wilt snel uw woning verkopen, zodat u in staat bent dat ene droomhuis te kopen.
  • U heeft geen zin in de kosten van een makelaar en de notaris of alle bijkomende energie die gestoken moet worden in bezichtigingen. Bovendien zit u niet te wachten op stress die het afwachten kan opleveren.
  • U wilt niet dat uw woning leeg komt te staan, wanneer u gaat verhuizen naar uw nieuwe woning.

Hoe gaat een huis verkopen aan een opkoper in zijn werk?

Wilt u uw huis verkopen aan opkoper? Dan wilt u natuurlijk weten hoe dit in zijn werk gaat. Een taxateur komt uw woning bezichtigen en maakt aan de hand hiervan een waardebepaling. Op basis daarvan brengen wij een bod uit op uw woning.

Waarom kiezen voor Wijkopenhuizen.nl?

Bij Wijkopenhuizen.nl staan we voor een vlotte en transparante aanpak. Wilt u uw huis laten opkopen? Dan wilt u natuurlijk weten wat u kunt verwachten van de partij met wie u in zee gaat. Wijkopenhuizen.nl biedt u de volgende voordelen:

  • U bent ervan verzekerd dat uw huis verkocht wordt tegen een eerlijke prijs, aangezien wij werken met onafhankelijke taxateurs.
  • U voorkomt hoge makelaarskosten. Omdat wij het huis opkopen, nemen wij bovendien als kopende partij de kosten van de notaris voor onze rekening.
  • Oplevering van de woning gaat in overleg. Heeft u wat extra tijd nodig om te verhuizen? Dan houden wij hier rekening mee.
  • Er zijn geen ontbindende voorwaarden aan verbonden. Laat u uw huis opkopen door Wijkopenhuizen.nl, dan wordt het ook echt verkocht.

Naast de voorgenoemde voordelen is het natuurlijk ook fijn om geen stress te hebben betreffende bezichtigingen, het afwachten of een kandidaat uw woning wilt kopen en over de vraag of de aankopende partij de financiering rond gaat krijgen.

Ook uw huis laten opkopen? Neem contact met ons op!

Laat u uw huis opkopen maar heeft u nog vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 076 – 515 45 06 en staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bent u ervan overtuigd dat Wijkopenhuizen.nl de beste partij is? Vul het aanmeldformulier in en wie weet is uw woning snel verkocht!

GRATIS TAXATIE!

Woning snel verkopen? Het is heel eenvoudig. Via het aanmeldformulier vult u uw gegevens in. Als wij interesse hebben in uw woning, dan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken, dit is geheel kosteloos. Nadat de waardebepaling heeft plaatsgevonden, zullen wij een bod uitbrengen op uw woning en dat binnen 3 dagen (zonder financieringsvoorbehoud)!