Huis opkopen benodigd?

Huis direct verkopen?

Ontvang vrijblijvend een bod.

Postcode
Huisnummer

Momenteel is de huizenmarkt weer booming. Echter, er zijn nog steeds veel huizen die al jarenlang te koop staan. Bent u echt toe aan het kopen van een nieuwe woning, maar wilt u niet opgezadeld worden met dubbele vaste lasten, dan kan uw huis verkopen aan opkoper interessant zijn.

In welke gevallen kan een huis verkopen aan een opkoper interessant zijn?

Er zijn natuurlijk meerdere scenario’s denkbaar als reden om uw woning te verkopen aan een opkoper. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Uw huis staat al een poos te koop, en u wilt eindelijk in staat zijn uw volgende woning te kopen. Zonder last te hebben van dubbele maandelijkse kosten.
  • U wilt snel uw woning verkopen, zodat u in staat bent dat ene droomhuis te kopen.
  • U heeft geen zin in de kosten van een makelaar en de notaris, en alle bijkomende energie die gestoken moet worden in bezichtigingen. Bovendien zit u niet te wachten op stress die het afwachten kan opleveren.
  • U wilt niet dat uw woning leeg komt te staan wanneer u overgaat naar uw nieuwe huis.

Hoe gaat een huis verkopen aan een opkoper in zijn werk?

Wilt u uw huis laten opkopen? Dan wilt u natuurlijk weten hoe dit in zijn werk gaat. Een taxateur komt uw woning bezichtigen en maakt aan de hand hiervan een taxatie. Op basis daarvan wordt een bod uitgebracht op uw woning.

Waarom kiezen voor wijkopenhuizen.nl?

Bij wijkopenhuizen.nl staan we voor een vlotte en transparante aanpak. Wilt u uw huis laten opkopen, dan wilt u natuurlijk weten wat u kunt verwachten van de partij met wie u in zee gaat. Een huis verkopen aan opkoper is tenslotte een grote beslissing. Wijkopenhuizen.nl biedt u de volgende voordelen:

  • U bent ervan verzekerd dat uw huis verkocht wordt tegen een eerlijke prijs, aangezien wij werken met onafhankelijke taxateurs.
  • U voorkomt hoge makelaarskosten. Omdat wij het huis opkopen, nemen wij bovendien als kopende partij de kosten van de notaris voor onze rekening.
  • Oplevering van de woning gaat in overleg. Heeft u wat extra tijd nodig om te verhuizen? Dan houden wij hier rekening mee.
  • Er zijn geen ontbindende voorwaarden aan verbonden. Laat u uw huis opkopen door wijkopenhuizen.nl, dan wordt het ook echt verkocht.

Naast de voorgenoemde voordelen is het natuurlijk ook fijn om geen stress te hebben over de vraag of de aankopende partij de financiering rond gaat krijgen.

Ook uw huis laten opkopen? Neem contact met ons op!

Laat u uw huis opkopen maar heeft u nog vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 076-5154506, en staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bent u ervan overtuigd dat wijkopenhuizen.nl de beste partij is? Neem dan contact op via het contactformulier en maak een afspraak om uw huis te laten taxeren. Binnen drie dagen na de bezichtiging brengen wij een bod uit!

Laat nu je woning taxeren!

Uw woning snel verkopen via het aanmeldformulier Het werkt heel simpel. Vul uw gegevens in via het aanmeldformulier, en een van onze medewerkers neemt contact met u op voor het maken van een afspraak. De taxateur komt dan langs voor een waardebepaling. Binnen drie dagen brengen wij een bod uit!