Huis executieverkoop voorkomen? Het kan bij Wij Kopen Huizen.nl!

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang vrijblijvend een bod.

""
1
Postcode
Huisnummer
Naam
Telefoonnummer
Previous
Next

Huis executieverkoop voorkomen? Binnen 1 dag geregeld!

Wilt u huis executieverkoop voorkomen? Als u gedurende langere tijd niet aan de betalingsverplichtingen van uw hypotheek heeft voldaan dan dreigt er een huis executieverkoop. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Door WijKopenHuizen.nl in te schakelen kunt u een executieverkoop voorkomen. Wij kopen namelijk direct uw woning op en bieden de beste prijs. Om één of andere reden bent u in de financiële problemen terecht gekomen en een executieverkoop van uw huis maakt het dan extra zwaar. De prijs die wij u bieden zal beduidend hoger zijn dan de prijs die u op een executieveiling krijgt. Een woning die op een executieveiling wordt verkocht levert veel minder geld op dan wanneer u de woning verkoopt aan WijKopenHuizen.nl. Bij executieverkoop is de waarde vaak 35 procent lager dan de huidige marktwaarde en dan is de kans groot dat u met een hoge restschuld blijft zitten. Wij hebben jarenlange ervaring in het opkopen van huizen en zijn een betrouwbare partij. Wij werken met onafhankelijke taxateurs die de waarde van uw woning bepalen. Op basis daarvan brengen wij een bod uit. Bij ons bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Het is mogelijk om direct een aanbetaling van de woning ontvangen.

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang vrijblijvend een bod.

""
1
Postcode
Huisnummer
Naam
Telefoonnummer
Previous
Next

Wat is uw huis waard? Ontvang direct een gratis taxatie en verkoop uw woning direct voor de beste prijs!

Waarom kiezen voor Wij Kopen Huizen.nl?

Opkopen binnen 1 dag!
Ontvang direct een GRATIS taxatie!
Altijd de beste prijs!
Actief in heel Nederland!
Ook direct een aanbetaling is mogelijk!
Direct uw woning verkopen zonder makelaar!

Huis executieverkoop voorkomen zonder makelaarskosten

Wilt u uw huis executieverkoop voorkomen? Als u ons inschakelt omdat u uw woning snel wilt verkopen om zo huis executieverkoop te voorkomen dat heeft dat diverse voordelen. U heeft geen stress van een executieveiling en geen executieveilingkosten. U betaalt aan ons geen makelaarskosten en wij nemen zelfs de notariskosten voor onze rekening én u krijgt de beste prijs voor uw woning. Als u ons uw huis laat opkopen dat zult u verbaasd zijn over de snelheid waarmee wij alles regelen. Zodra u akkoord gaat met ons bod wordt alles vlot en efficiënt afgehandeld. U kunt uw woning verkopen binnen een dag! U kunt bij ons direct een aanbetaling van de woning ontvangen.

Huis executieverkoop voorkomen? Nu uw woning verkopen en ontvang direct uw aanbetaling!

Wij zijn gevestigd in Breda maar wij hebben een landelijke dekking. Dat betekent dat wij geïnteresseerd zijn in alle huizen in Nederland. Ook maakt het niet uit van welk bouwjaar uw huis is of in welke conditie het huis verkeert. Voor een gratis taxatie hoeft u enkel maar uw gegevens via het aanmeldformulier naar ons te sturen en wij nemen snel contact met u op. Na de waardebepaling brengen wij binnen drie dagen een bod uit op uw woning. Wij houden van duidelijkheid en zijn transparant. Wij maken graag duidelijke afspraken zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Alles gebeurt altijd in nauwkeurig en zorgvuldig overleg met u.

Laat nu uw woning taxeren!