Voorkom executie verkoop woning

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang vrijblijvend een bod.

Postcode
Huisnummer

Goed, u bent op onze site omdat u uw huis snel verkopen wilt. Dan is het belangrijk om precies te weten waar u aan toe bent. Maar ook is van belang wat uw beweegredenen tot snel huis verkopen zijn. Hier gaan wij op deze zaken in.

Lukt het u niet om uw hypotheek te betalen en loopt een betalingsachterstand snel op? Een mogelijke executie verkoop woning ligt op de loer. Hoe langer u wacht met het betalen van uw hypotheek, hoe groter de kans dat uw woning via een executieveilig wordt verkocht. Dit brengt vervelende consequenties met zich mee, want de woning wordt veelal 35 procent onder de marktwaarde verkocht. Bovendien blijft u achter met een fikse restschuld

Wanneer is er sprake van een executieverkoop woning?

Een executieverkoop woning gebeurt niet zomaar. Vaak is er sprake van een forse betalingsachterstand. Een hypotheekverstrekker eist op een gegeven moment de lening op waardoor uw woning via executie wordt verkocht, met alle nare consequenties die daarbij horen. Een executoriale verkoop woning is tegen te gaan door uw woning te laten opkopen door een specialist. Wijkopenhuizen.nl biedt een hogere prijs waardoor ook de restschuld lager uitvalt.

Executoriale verkoop woning voorkomen door het laten opkopen van uw woning
Wijkopenhuizen.nl is gespecialiseerd in het opkopen van een woning. Hierdoor is executie verkoop woning niet nodig en verzekert u zich van een eerlijke prijs. Dit biedt rust, want de restschuld neemt af en u houdt controle over de verkoop van uw woning. Kunt u de zorgen niet langer aan en laat u zich graag bijstaan door een specialist? Ontdek wat wij voor u kunnen doen en sta ons toe vrijblijvend een bod uit te brengen op uw woning.

De voordelen van uw woning laten opkopen

Uw woning laten opkopen door Wijkopenhuizen.nl levert u altijd voordelen op. U voorkomt niet alleen een executie verkoop, maar profiteert net zo goed van ons snelle handelen. Wij kopen huizen op in geheel Nederland en voorkomen daarmee grote financiële problemen bij particulieren. Een snelle en professionele dienstverlening vanuit onze kant zorgt er voor dat u snel weet waar u aan toe bent zónder dat de financiële problemen nog verder uit de hand lopen.

Vraag een bod aan op uw woning

Wilt u vrijblijvend een bod ontvangen op uw woning en daarmee een executieverkoop woning voorkomen? Stel Wijkopenhuizen.nl in staat om een eerlijk bod te doen op uw woning. Wij doen alles dat in onze macht ligt om een executoriale verkoop woning tegen te gaan en uw woning te kopen voordat het wordt geveild. Dit geeft u uitzicht op een betere toekomst. Vraag een bod aan via het postcode formulier en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Laat nu uw woning taxeren!

Woning snel verkopen? Het is heel eenvoudig. Via het aanmeldformulier vult u uw gegevens in. Als wij interesse hebben in uw woning, dan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken, dit is geheel kosteloos. Nadat de waardebepaling heeft plaatsgevonden, zullen wij een bod uitbrengen op uw woning en dat binnen 3 dagen (zonder financieringsvoorbehoud)!