WijKopenHuizen.nl Veelgestelde Vragen

Huis direct verkopen?

Ontvang vrijblijvend een bod.

Postcode
Huisnummer

Denkt u erover uw huis te verkopen aan Wijkopenhuizen.nl, maar heeft u nog vragen? Kijk dan eens bij onze Veelgestelde vragen.

Werkt Wijkopenhuizen.nl op landelijke basis?

Ja, Wijkopenhuizen.nl heeft een landelijke dekking.

Hoe gaat het verkopen van mijn huis in zijn werk?

We zetten de procedure stapsgewijs uiteen.

  • U meldt uw woning aan via het online aanmeldformulier
  • Een van onze medewerkers neemt contact met u op om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging. De taxateur zal hierbij een waardebepaling doen op uw huis.
  • Binnen drie dagen na de bezichtiging brengt Wijkopenhuizen.nl een bod uit op uw woning.
  • Gaat u akkoord dan wordt direct een concept koopakte opgemaakt, waarin tevens de opleveringsdatum wordt vastgelegd. Deze concept koopakte krijgt u toegezonden.
  • Na tekening van de akte kan deze passeren bij de notaris, en is uw woning verkocht.

Zit ik aan verplichtingen vast, wanneer ik mijn woning aanmeld?

Nee, aanmelding bij Wijkopenhuizen.nl is vrijblijvend. Pas wanneer de koopakte is ondertekend, staat definitief vast dat u uw huis verkoopt.

Hoe snel kan mijn woning verkocht zijn aan Wijkopenhuizen.nl?

Uw woning kan binnen enkele weken verkocht zijn. In sommige gevallen, wanneer er sprake is van een op handen zijnde beslaglegging op uw huis, kan uw huis zelfs binnen een week worden verkocht.

Krijg ik een eerlijke prijs voor mijn woning?

Ja. Wij werken samen met onafhankelijke taxateurs. Aan de hand van de waardebepaling die deze taxateur geeft aan uw woning, bepalen wij het bod wat wij uitbrengen.

Krijg ik bedenktijd na tekenen van de akte?

Nee. Omdat er geen sprake is van financieringsvoorbehoud, is het tekenen van de koopakte definitief.

Mijn huis heeft te maken met achterstallig onderhoud. Kopen jullie het dan toch?

Wij kopen huizen op in verschillende staten van onderhoud. Op basis van de staat van uw woning wordt door de taxateur een waardebepaling gedaan, waarop wij ons bod baseren.

Staat uw vraag er niet bij, of is iets u nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via info@wijkopenhuizen.nl. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via 076 – 515 45 06.

Laat nu je woning taxeren!

Uw woning snel verkopen via het aanmeldformulier Het werkt heel simpel. Vul uw gegevens in via het aanmeldformulier, en een van onze medewerkers neemt contact met u op voor het maken van een afspraak. De taxateur komt dan langs voor een waardebepaling. Binnen drie dagen brengen wij een bod uit!