Uw huis snel verkopen?

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang vrijblijvend een bod.

Postcode
Huisnummer

Goed, u bent op onze site omdat u uw huis snel verkopen wilt. Dan is het belangrijk om precies te weten waar u aan toe bent. Maar ook is van belang wat uw beweegredenen tot snel huis verkopen zijn. Hier gaan wij op deze zaken in.

Waarom u uw huis snel wilt verkopen

De huizenmarkt is weer enorm aan het aantrekken. Echter, nog vele mensen wonen in een huis wat ze al tijdenlang te koop hebben staan. Op de een of andere manier schijnt het maar niet verkocht te kunnen worden. Intussen zijn de makelaars- en advertentiekosten de pan uit gerezen. U bent het zat en wilt nu eindelijk uw woning snel verkopen.

Een opkoper inschakelen om uw huis aan te verkopen

In zo’n geval kunt u uw huis snel verkopen aan een opkoopbedrijf. Geen eindeloze advertentiecampagnes meer, geen bezichtigingen door kijkers die niet kopen en geen beloftes van een makelaar die niet kunnen worden waargemaakt. Snel huis verkopen en klaar. En zo simpel is het ook. Een taxateur zal uw woning bezichtigen, de waarde bepalen en zijn bevindingen terugkoppelen aan het opkoopbedrijf. Hierna zal de opkoper een bod uitbrengen. Bij akkoord wordt een concept koopakte opgesteld. Na uw akkoord kan er snel een afspraak worden gemaakt bij de notaris, om de akte te laten passeren.

Doordat er geen financieringsvoorbehoud is, is snel woning verkopen niet een uit de lucht gegrepen verhaal. Wanneer het opkoopbedrijf een bod uitbrengt en u gaat akkoord, dan bent u er 100% van verzekerd dat de koop doorgaat.

De voordelen van het snel verkopen van uw woning aan Wijkopenhuizen.nl

Nu zijn er vele opkoopbedrijven. Waarmee onderscheidt Wijkopenhuizen.nl zich van andere aanbieders van snel woning verkopen? Bij Wijkopenhuizen.nl bieden wij het volgende:

  • Een jarenlange ervaring met het inkopen van huizen.
  • Transparantie. Kiest u voor snel huis verkopen via Wijkopenhuizen.nl, dan verzekert u zich van duidelijke afspraken.
  • Samenwerking met onafhankelijke taxateurs. U weet zeker dat er een eerlijke waardebepaling plaatsvindt.
  • Zodra u akkoord gaat met het bod en de koopakte is getekend, is uw woning definitief aan ons verkocht. Er is geen sprake van financieringsvoorbehoud.
  • Aanmelding is geheel vrijblijvend. U bent niet verplicht akkoord te gaan met het bod wat wij uitbrengen.

Vragen over het verkopen van uw woning

U wilt uw huis snel verkopen, maar u heeft nog vragen? Neem dan eens een kijkje bij onze pagina FAQ of neem contact op met een van onze medewerkers.

Contact opnemen met Wijkopenhuizen.nl en aanmeldformulier

Contact opnemen met Wijkopenhuizen.nl kan via email en telefoon. Wij zijn bereikbaar via info@wijkopenhuizen.nl of via 076-515 45 06 . Wij beantwoorden graag uw vragen!

Bent u overtuigd van de voordelen van Wijkopenhuizen.nl, en wilt u uw woning snel verkopen? Maak dan gebruik van het online aanmeldformulier. Dan nemen wij uw aanvraag direct in behandeling!

GRATIS TAXATIE!

Woning snel verkopen? Het is heel eenvoudig. Via het aanmeldformulier vult u uw gegevens in. Als wij interesse hebben in uw woning, dan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken, dit is geheel kosteloos. Nadat de waardebepaling heeft plaatsgevonden, zullen wij een bod uitbrengen op uw woning en dat binnen 3 dagen (zonder financieringsvoorbehoud)!