Snel uw huis verkopen?
Wij kopen huizen

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang vrijblijvend een bod.

Postcode
Huisnummer

Ondanks dat de huizenmarkt weer flink aan het groeien is, blijft het soms nog lastig uw woning verkocht te krijgen. Wilt u snel uw huis verkopen, dan biedt een opkoper van vastgoed uitkomst. Maar hoe werkt dit precies?

Eerlijke prijs

Snel een bod op uw woning, op basis van de waardebepaling door een onafhankelijke taxateur. Concept koopakte wordt opgemaakt na akkoord, daarna wordt bij de notaris de koop getekend. Huis snel verkopen is wel degelijk mogelijk, via WijKopenHuizen.nl.

Uitsparen van kosten

Courtage van de makelaar of advertentiekosten? Geen probleem. Snelle verkoop uw woning bij WijKopenHuizen.nl tegen een eerlijke prijs! Daar bent u van verzekerd. Uw huis opkopen en voorkom overbodige kosten, dubbele woonlasten. Huis verkopen aan dé opkoper is de oplossing!

Snel geregeld

U wilt uw huis snel verkopen? Geen probleem! Zodra u akkoord gaat met het bod dat wij uitbrengen op uw woning, zetten wij het opkoopproces in gang. Wij zorgen er-voor dat de concept koopakte wordt opgesteld. Vervolgens maken wij een afspraak bij de notaris. Hier passeert de akte, zonder bedenktijd. Via ons kunt u dus echt uw huis direct verkopen! Uw huis is dan direct verkocht.

Woning terughuren

Zijn uw financien van een dergelijke aard dat u uw maandelijkse hypotheeklasten niet meer kunt betalen? Dan kunt u uw woning verkopen aan WijKopenHuizen.nl. Hiermee voorkomt u beslaglegging door de bank. In de meeste gevallen kunt u dan in uw huis blijven wonen, en deze van ons terughuren.

Landelijke dekking

WijKopenHuizen.nl is gevestigd in Breda, maar heeft een landelijke dekking. Graag zijn wij u van dienst! Direct huis verkopen is via ons in heel Nederland mogelijk!

Laat nu uw woning taxeren!

Woning snel verkopen? Het is heel eenvoudig. Via het aanmeldformulier vult u uw gegevens in. Als wij interesse hebben in uw woning, dan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken, dit is geheel kosteloos. Nadat de waardebepaling heeft plaatsgevonden, zullen wij een bod uitbrengen op uw woning en dat binnen 3 dagen (zonder financieringsvoorbehoud)!