Direct huis verkopen?

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Ontvang vrijblijvend een bod.

Postcode
Huisnummer

U heeft besloten dat u zo snel mogelijk, het liefst direct, uw huis wilt verkopen. Uw huis snel verkopen kan verschillende redenen hebben.

Waarom direct uw huis verkopen?

Wilt u uw huis direct verkopen? Hier zijn diverse beweegredenen voor te noemen. Zo kan het zijn dat u al een nieuw huis op het oog heeft, maar wel eerst uw oude huis verkocht wilt hebben. Of u heeft al een nieuw huis gekocht en wil niet opgescheept zitten met dubbele maandlasten. Een andere reden kan zijn dat u geen zaken wilt doen via een makelaar vanwege de bijkomende courtage en overige extra kosten. Bovendien kan een makelaar u geen garantie geven dat hij uw woning snel verkoopt. Genoeg scenario’s denkbaar waarom u voor een opkoopbedrijf kiest wanneer uw huis direct verkopen wilt.

Ik wil direct mijn woning verkopen. Wat kan ik verwachten?

Dus u wilt uw huis direct verkopen? De volgende stap is te bepalen aan wie u uw woning direct verkopen wilt. Wat kunt u verwachten van een opkoopbedrijf? Het voordeel van direct woning verkopen aan een opkoper is, dat u geen spanning heeft over de vraag of de koper de financiering rond kan krijgen. Er is namelijk geen sprake van financieringsvoorbehoud. Bovendien heeft u niet te maken met de hoge courtage van een makelaar. Ook neemt het opkoopbedrijf de notariskosten voor zijn rekening. Wilt u uw huis nu verkopen zonder teveel bijkomende kosten, kom naar ons.

Hoe snel moet ik mijn huis uit?

Direct woning verkopen wil niet zeggen dat u stante pede uw huis moet verlaten. De opleveringsdatum van uw woning wordt in overleg met u bepaald. Heeft u wat extra tijd nodig om te verhuizen? Wilt u een bepaalde periode overbruggen voor u uw nieuwe huis kunt betrekken? Daarover maken wij met u graag duidelijke afspraken.

Waarom mijn woning verkopen aan Wijkopenhuizen.nl?

Direct huis verkopen aan Wijkopenhuizen.nl? Dan bent u verzekerd van duidelijke afspraken en transparantie. Zodra u besluit akkoord te gaan met het bod dat wij hebben uitgebracht, wordt in overleg met u de opleveringsdatum van uw woning bepaald. Wanneer deze afspraken zijn vastgelegd, sturen wij u het concept van de koopakte toe. Na akkoord zal deze worden ondertekend. De verdere afwikkeling zal via de notaris plaatsvinden. Direct huis verkopen betekent dat u geen hoge rekeningen hoeft te betalen wat betreft makelaars- en advertentiekosten en dat u snel dat bod uit kunt brengen op die andere woning!

transparantie

Nu contact opnemen?

Direct huis verkopen? Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van het aanmeldformulier. Wanneer wij geïnteresseerd zijn in uw woning, dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak (geheel kosteloos). Na de waardebepaling zullen wij binnen drie dagen een bod uitbrengen op uw woning en kunt u bepalen of u uw huis nu verkopen wilt aan Wijkopenhuizen.nl.

Laat nu uw woning taxeren!

Woning snel verkopen? Het is heel eenvoudig. Via het aanmeldformulier vult u uw gegevens in. Als wij interesse hebben in uw woning, dan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken, dit is geheel kosteloos. Nadat de waardebepaling heeft plaatsgevonden, zullen wij een bod uitbrengen op uw woning en dat binnen 3 dagen (zonder financieringsvoorbehoud)!