Direct huis verkopen?

Huis direct verkopen?

Ontvang vrijblijvend een bod.

Postcode
Huisnummer

U heeft besloten dat u zo snel mogelijk, het liefst direct, uw huis wilt verkopen. Hier kunt u verschillende redenen voor hebben.

Waarom direct uw huis verkopen?

Wilt u uw huis nu verkopen? Hier zijn diverse beweegredenen voor te noemen. Zo kan het zijn dat u al een nieuw huis op het oog heeft, maar wel eerst uw oude huis verkocht wilt hebben. Of u heeft al een nieuw huis gekocht, en wilt niet opgescheept zitten met dubbele maandlasten. Een andere reden kan zijn dat u niet te maken wilt hebben met een makelaar, en de bijkomende courtage en hoge kosten. Bovendien kan een makelaar u geen garantie geven dat hij de woning snel verkoopt. Genoeg scenario’s denkbaar waarom u uw huis direct verkopen wilt.

Ik wil direct mijn woning verkopen. Wat kan ik verwachten?

Ok, u wilt uw huis direct verkopen. De volgende stap is te bepalen aan wie u uw woning direct verkopen wilt. Wat kunt u verwachten van een opkoopbedrijf?

Het voordeel van direct woning verkopen aan een opkoper, is dat u geen spanning heeft over de vraag of de koper de hypotheek gefinancierd krijgt. Er is namelijk geen sprake van financieringsvoorbehoud. Bovendien heeft u niet te maken met hoge courtages van de makelaar, en neemt het opkoopbedrijf de notariskosten voor zijn rekening.

Hoe snel moet ik mijn huis uit?

Direct woning verkopen wil niet zeggen dat u stante pede uw huis moet verlaten. De opleveringsdatum van uw woning gaat in overleg. Heeft u wat extra tijd nodig om te verhuizen? Moet u een bepaalde periode overbruggen voor u uw nieuwe huis kunt betrekken? Daarover maken wij duidelijke afspraken.

Waarom mijn woning verkopen aan Wijkopenhuizen.nl?

Direct huis verkopen aan Wijkopenhuizen.nl? Dan bent u verzekerd van duidelijke afspraken en transparantie. Zodra u besluit akkoord te gaan met het bod dat wij uitbrengen, maken wij afspraken met u over de opleveringsdatum van uw huis. Zodra dit is vastgelegd, sturen wij u de concept koopakte toe, en kunt u door ondertekening direct uw huis verkopen. Direct huis verkopen betekent dat u geen hoge rekeningen hoeft te betalen wat betreft makelaars- en advertentiekosten, en dat u snel dat bod uit kunt brengen op die andere woning!

transparantie

Nu contact opnemen

Direct huis verkopen? Neem dan contact op via het online formulier. Dan maken wij met u een afspraak voor een bezichtiging, waarbij een onafhankelijke taxateur de waarde van uw woning bepaalt. Binnen drie dagen na de taxatie, brengen wij een bod uit op uw woning, en kunt u bepalen of u uw huis nu verkopen wilt aan wijkopenhuizen.nl.

Laat nu je woning taxeren!

Uw woning snel verkopen via het aanmeldformulier Het werkt heel simpel. Vul uw gegevens in via het aanmeldformulier, en een van onze medewerkers neemt contact met u op voor het maken van een afspraak. De taxateur komt dan langs voor een waardebepaling. Binnen drie dagen brengen wij een bod uit!