Tweekapper te koop gevraagd

Wij Kopen Huizen .nl is geinteresseerd om verschillende tweekappers te kopen. We zijn continu op zoek naar tweekappers die te koop aangeboden worden in Brabant, Zeeland, Limburg en Utrecht, maar in de andere provincies van Nederland zijn tweekappers ook te koop gevraagd door ons. Wij kopen direct aan, we zijn dus geen makelaarsbedrijf dat bemiddelt in de aankoop of verkoop van tweekappers.

Voldoet uw twee-onder-een-kap huis aan een of meer van de volgende criteria?

  • Te koop gevraagd tweekappers die verhuurd zijn
  • Te koop gevraagd in opknapstaat verkerende tweekappers
  • Te koop gevraagd onverhuurde cq leegstaande twee-onder-een-kap woningen
  • Te koop gevraagd netjes afgewerkte tweekappers

Neem dan vooral contact met ons op als u wilt dat wij er een scherp bod op uitbrengen! Wanneer u om te beginnen het reactieformulier invult bellen of mailen wij u zo spoedig mogelijk voor een bezichtiging van uw tweekapper (de bezichtiging / onze taxatie is kostenloos voor u).
Bij interesse brengen we een bod uit om uw tweekapper te kopen. U loopt daarbij, in tegenstelling tot een verkooptransactie met een particulier, geen risico op een financieringsvoorbehoud, omdat wij over voldoende vermogen beschikken om zelfstandig te aankoop te kunnen financieren. Elke vastgoedtransactie wikkelen wij af bij een vakkundig notariskantoor.
De te koop gevraagde tweekappers nemen we bij overname op in ons vastgoedportfolio, voor kortere of langere tijd maar u heeft daarmee in elk geval snel uw tweekapper kunnen verkopen.

Academiesingel 37A
4811 AC Breda
T. 076-5154506
F. 076-5218999
M: 06-15519519