Tweede huis gekocht

Wanneer u een tweede huis gekocht heeft en dat tweede huis wilt verkopen of juist uw eerste huis wilt verkopen dan zijn er verschillende keuzemogelijkheden. De eerste manier is vaak het inschakelen van een makelaar en dan uiteraard een makelaar in onroerend goed / vastgoed. Vanwege de economische situatie is de vastgoedmarkt de afgelopen jaren flink op slot geraakt. Natuurlijk worden er iedere dag nog steeds (tweede) huizen gekocht maar het zijn er aanmerkelijk minder dan pakweg 10 jaar geleden. Ook voor makelaars valt het dan niet mee om uw tweede huis verkocht te krijgen in de vrije verkoop.

Een tweede manier is om uw woning zelf in de verkoop te zetten. Er bestaan tegenwoordig verschillende plekken op internet waar u zelf, zonder tussenkomst van een vastgoedmakelaar uw tweede huis verkocht kunt krijgen. Speurders.nl en Marktplaats.nl zijn bijvoorbeeld websites om uw vakantiewoning op te koop te plaatsen. Die sites zijn wel drukbezocht maar het bezoekersverkeer is niet heel gericht. Vanwege diezelfde moeilijke huizenmarkt valt het vaak behoorlijk tegen om zelf uw woning in de verkoop te zetten. Er kan behoorlijk wat tijd mee gemoeid zijn en mogelijk krijgt u te maken met allerhande vreemde aanbiedingen.

De derde en in elk geval snelste manier om te verkopen wanneer u al een tweede huis gekocht heeft, is door uw huis rechtstreeks te verkopen aan ons. Mogelijk is de uiteindelijke verkoopprijs iets lager dan wat u in de vrije verkoop voor uw woning zou kunnen krijgen, maar in een situatie van dalende huizenprijzen is het ook mogelijk dat u nu een hogere verkoopprijs krijgt bij ons dan over een paar jaar pas via vrije verkoop aan een particuliere koper.

Kies daarom voor zekerheid en snelheid en bied uw huis te koop aan ons wanneer u al uw tweede huis gekocht heeft.

Academiesingel 37A
4811 AC Breda
T. 076-5154506
F. 076-5218999
M: 06-15519519