Terug huren eigen huis

Wilt u uw huis verkopen en er toch in blijven wonen? Dat kan door uw huis bijvoorbeeld aan ons te verkopen en het van ons terug te huren. Wij zijn een vastgoedonderneming die zelf rechtstreeks woningen koopt van particulieren en die woningen beheert en (op den duur) weer verkoopt aan een nieuwe koper.

Wanneer u bijvoorbeeld financiële ruimte nodig heeft, of juist de overwaarde van uw woning wilt benutten en wilt genieten van de vrijgekomen gelden, dan is het verkopen en terug huren van uw eigen huis een zeer interessante mogelijkheid die we graag met u bespreken!

Een paar voordelen van deze constructie van verkopen en terug huren van uw huis op een rijtje:

  • U kunt genieten van het vrijgevallen kapitaal terwijl u blijft wonen in de u vertrouwde omgeving
  • Jaarlijks terugkerende vaste laten zoals opstalverzekering en onroerendzaakbelasting behoren tot het verleden
  • Rechtstreeks zaken doen met ons voorkomt een hoop verkoopstress zoals allerlei bezoeken van mogelijke kopers, geen reclameborden in de tuin of aan uw gevel, geen verkoopkosten zoals bijvoorbeeld met advertenties het geval kan zijn, en geen dure makelaars courtage
  • U heeft direct zekerheid over een goede prijs voor uw huis, een hele geruststelling in tijden van voortdurende waardedaling van uw woning en vele andere
  • Geen eigenwoningforfait meer te betalen wanneer u bij ons huurt
  • Correcte afwikkeling door een beëdigd notaris
  • U kunt de huur te zijner tijd eventueel opzeggen conform hetgeen wij daarover afspreken

 

Uw eigen huis aan ons verkopen en vervolgens van ons terug huren, daarbij gewoon blijven wonen in uw eigen vertrouwde leefomgeving, is dus een prima oplossing voor veel mensen, misschien ook wel voor u!

Academiesingel 37A
4811 AC Breda
T. 076-5154506
F. 076-5218999
M: 06-15519519