Hoeveel is mijn huis waard?

Aan het begin van de zomer van 2012 werd nog druk gespeculeerd dat het dieptepunt in de gemiddelde huizenprijs in Nederland wel zo’n beetje het dieptepunt had bereikt. Maar – helaas – bleek niets minder waar en de huizenprijzen lijken zich nog altijd in een neerwaartse trend te bevinden, uitzonderingen daargelaten.

Wanneer u van uw huis af wilt middels verkoop, dat huis al een tijdje te koop hebt staan zonder dat zich een concreet koopbod heeft voorgedaan dan kunnen wij ons heel goed voorstellen dat u zich afvraagt: hoeveel is mijn huis nou eigenlijk precies waard?
Het is lastig om een heel concreet antwoord op die vraag te geven zonder u te realiseren wie de vraag beantwoordt. U als verkopende partij bent gebaat bij een hogere prijs, een verkoopmakelaar die beloond wordt voor bemiddelingswerkzaamheden tussen de kopende partij en u als verkopende partij van uw huis is gebaat bij een reële of zelfs iets te lage prijs omdat de belangrijkste makelaarsvergoeding zich bevindt in de overeengekomen courtage bij verkoop.

Het echte antwoord op de vraag “hoeveel is mijn huis waard?” is de overeengekomen transactieprijs bij een echte verkoop. Mogelijk was uw huis in het verleden meer waard en mogelijk geldt hetzelfde voor de toekomst. U koopt alleen helemaal niets voor een theoretische prijs zonder concrete koper.

Het vastgoedbedrijf achter Wij Kopen Huizen .nl geeft u graag antwoord op de vraag hoeveel geld uw huis waard is vanuit onze eigen positie geredeneerd. Wij kopen zelf onroerend goed aan, mogelijk ook uw huis als we het over de prijs en voorwaarden eens kunnen worden. Wanneer we een bod uitbrengen, wat al vandaag zou kunnen zonder financieringsvoorbehoud, dan zou dat bod een stukje lager kunnen zijn dan wat u vooraf gehoopt had. Maar u bespaart dan wel op makelaarscourtage en overige verkoopkosten zoals advertenties, eventuele “staging kosten”, het plaatsen van tijdelijke inrichting bij leegstand, een opknapbeurt of schoonmaakkosten. Wie weet kunnen we zaken doen?

Interesse om al vandaag of morgen een antwoord op uw vraag “hoeveel is mijn huis waard?” te krijgen? Laat dan ons een concreet en bindend bod uit brengen op uw woning. Neem direct contact met ons op!

Academiesingel 37A
4811 AC Breda
T. 076-5154506
F. 076-5218999
M: 06-15519519