Flat te koop gevraagd

Heeft u een flat te koop? In het centrum van uw stad of in een buitenwijk? Wij van Wij Kopen Huizen .nl zijn mogelijk geinteresseerd om ook uw flat te kopen. Te koop gevraagde flats mogen in elke prijsklasse en iedere woningstaat zitten. We zoeken vooral naar aantrekkelijk geprijsde flats te koop in het zuiden van het land, maar ook in de andere provincies van Nederland vragen wij flats te koop.
Wij kopen zelf en direct, we zijn geen makelaarsorganisatie die alleen maar bemiddelt bij aankoop of verkoop van flats.

Voldoet uw flat / flatje aan het volgende?

  • Te koop gevraagd verhuurde flats
  • Te koop gevraagd opknap / bouwval flats
  • Te koop gevraagd leegstande flats
  • Te koop gevraagd netjes afgewerkte flatjes

Reageer dan en laat ons een bod uitbrengen! Uw websitereactie beoordelen we direct intern, bij interesse nemen we zeer snel per telefoon en/of email contact op met u als verkopende partij. Wanneer het u schikt komen we bij uw flat langs voor een vrijblijvende bezichtiging en wanneer we een bod uitbrengen dan gebeurt dat al dezelfde dag of binnen een paar dagen na de bezichting. Geen ellelange verkoopprocedures dus, en ook al geen financieringsvoorbehoud zoals u zou kunnen gebeuren bij een verkoop aan een particulier. Zaken doen met ons loont dus de moeite!
De te koop gevraagde flats worden, nadat we deze notarieel van u hebben aangekocht, opgenomen in onze portefeuille panden en voor u geldt de zekerheid dat u snel uw flat heeft weten te verkopen.

Academiesingel 37A
4811 AC Breda
T. 076-5154506
F. 076-5218999
M: 06-15519519