Executieverkoop voorkomen

Bent u onverhoopt maar toch echt in grote financiële problemen terecht gekomen en kunt u de maandelijkse woonlasten van uw koopwoning niet meer aan? Probeer dan te allen tijde gedwongen executieverkoop te voorkomen. De executieverkoop van een huis is niet alleen voor u als huiseigenaar een erg vervelend proces, het is ook nog eens de laatste oplossing die uw bank als hypotheekverstrekker prefereert. Voorkom dus een gedwongen cq. executie verkoop!

Door een executieverkoop te voorkomen bespaart u in potentie een schade die tot tienduizenden euro’s kan belopen. In de eerste plaats bespaart u die financiële strop dan voor uzelf, want u zult uiteindelijk toch het verschilbedrag tussen hypotheeklening en verkoopopbrengst terug moeten betalen aan uw bank.

Er bestaan gelukkig alternatieven voor gedwongen verkoop, ook in deze lastige tijden waarin de huizenmarkt zo ongeveer helemaal op slot zit. Wij Kopen Huizen .nl is zo’n alternatief bijvoorbeeld. Wij kopen zelf panden aan in elke prijsklasse en we kunnen als het moet zeer snel schakelen in uw belang. We vertellen u er eerlijk bij dat wij op een of andere manier rendement willen boeken met zo’n huizenaankoop. Mogelijk kopen we eerst uw huis van u aan tegen een redelijke prijs en kiest u er vervolgens voor datzelfde huis van huis te huren (lees hier meer over bij terughuren eigen huis).
Een andere mogelijkheid (voor u dan minder of helemaal niet van belang) is dat we uw huidige woning een tijdje in ons bezit houden en deze uiteindelijk, in gunstigere tijden bijvoorbeeld, met een beetje winst doorverkopen.

Deze constructie is zo gek nog niet, gelet op het feit dat het woningaanbod op de woningmarkt al een tijdje veel groter is dan de vraag naar woningen, waardoor als resultaat het heel erg lang kan duren voordat een woning verkocht wordt op de vrije markt. Door aan ons uw woning te verkopen, heeft u een gedwongen executieverkoop voorkomen, komt u (grotendeels of helemaal) van uw hypotheekschuld af, kunt u beschikken over eventueel resterende overwaarde en kunt u via terughuur in veel gevallen zelfs in uw bestaande huis blijven wonen.

Academiesingel 37A
4811 AC Breda
T. 076-5154506
F. 076-5218999
M: 06-15519519