Appartement te koop gevraagd

Het team van Wij Kopen Huizen .nl heeft interesse om diverse appartementen te kopen. Wilt u het liefst zo snel mogelijk uw appartement verkopen? Wij kopen rechtstreeks appartementen van particulieren. Daarbij leggen we de nadruk op appartementen in Noord-Brabant maar in principe zijn we geinteresseerd in de directe aankoop van appartementen door heel Nederland.

We vragen om appartementen te koop in elke prijsklasse, waaronder:

  • Te koop gevraagd appartementen in verhuurde staat
  • Te koop gevraagd appartementen in opknapstaat
  • Te koop gevraagd appartementen in onverhuurde staat/ leegstaand
  • Te koop gevraagd appartementen die netjes afgewerkt zijn

Hoe gaan we te werk? U begint met het doen van een uitnodiging aan ons adres om een bod op uw appartement uit te brengen door het reactieformulier zo volledig mogelijk in te vullen. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op en maken zomogelijk een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging ter plaatse (dit alles geheel kostenloos uiteraard). Wanneer uw appartement ons bevalt, brengen we u direct of binnen een paar dagen een hard bod uit om uw appartement over te nemen. Wanneer we tot overeenstemming komen, wordt zorggedragen voor notariƫle afhandeling.
De door ons te koop gevraagde appartementen nemen we bij aankoop op in onze vastgoedportefeuille en u heeft snel uw appartement kunnen verkopen

Academiesingel 37A
4811 AC Breda
T. 076-5154506
F. 076-5218999
M: 06-15519519